Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevosia myynnissä!

le Rêve Preston

  
© Roshoeve (permission)
virtuaalihevonen - sim-game horse

Rotu, sukupuoli Hollanninpuoliverinen, ori Väri, säkäkorkeus Rautiaankirjava, 167cm
Syntynyt, kasvattaja 31.08.2016 , VRL-11720 Piste Ikä 0 vuotta (VARL)
Omistaja VRL-12910  Koulutustaso ko: Helppo A re: 150cm
Painotuslaji Esteratsastus Rekisterinumero VH16-012-0295


Stan on Rêvestä, Alankomaista Saksaan elokuussa saapunut lehmänkirjava nuorukainen. Väritykseltään se on ainutlaatuinen Surfiren muiden oriiden joukossa ja läiskiensä ansiosta se pistää heti ensimmäisenä silmään, minne ikinä meneekään. Paitsi väritykseltään, myös luonteeltaan se on enemmän kuin isänsä, vaikka tiettyä tulisuutta ja temperamenttia on tullut perittyä myös emän puolelta.

Yleisesti Stan on kiltti ja rauhallisen järkkymätön. Se hoitaa tilanteen kuin tilanteen hienosti kotiin, eikä pelkää uusia haasteita, vaan kohtaa ne innokkaasti. Hoitotoimenpiteistä ori ei liiemmälti nauti, mutta odottaa niiden loppumista nätisti, ympäristöä rauhallisesti tarkkaillen. Myös toisten hevosten parissa Stan on ehdottomasti enemmän tarkkaileva, kuin dominoiva ja pysyy suosiolla loitommalta agressiivisista oreista. Tammojen kanssa taitava ja kohtelias, eikä lähesty niitä liian väkisin, hitaasti syttyvää tyyppiä kun on.

Ratsuna Kirjava on toimiva peli. Vaatii ratsastajaltaan työskentelyä koko keholla, ja toisinaan voimakkaitakin pohje -ja painoapuja. Sileän työskentelyssä ei mitenkään mainittavan mukava ratsastaa, sillä heittäytyy helposti etupainoiseksi ja raskaaksi työstettäväksi. Taitaa temput aina Helppoon A:han saakka, joten ei mikään menetetty tapaus ensinkään. 

Esteradalla se syttyy! Silloin Stanista löytyy emänsä kaltaisia, tulisia piirteitä. Matkaavoittavalla laukalla radalla kiitävä kirjava onkin varsin mukavaa katseltavaa; Stanin hyppy on voimakas ja jäntevä, ja sen tekniikka on kaikenkaikkiaan hyvä. Hyppää lähes paikasta kuin paikasta, mutta huonolla ratsastuksella ottaa helposti turhia keppejä matkaan. Vaatii siis kokeneen, huolellisen ja varman kuskin, joka uskaltaa ratsastaa käyttäen voimakkaampiakin apuja. Erikoisesteitä ori saattaa hieman mulkoilla, mutta suoriutuu niistäkin yli päättäväisen ratsastajan kanssa.

Maastolenkit onnistuvat kaverin kanssa ja myös kävelykoneessa malttaa olla rauhassa. Elli ja kengitys ovat tuttuja juttuja säännöllisesti hoidetulle ja tarkastetulle orille. Matkustamisesta ja kilpailurutiineista ei ota stressiä ja aina hevosauton nähdessään on valmis säntäämään kohti uusia kilpailuja! Vieraissa paikoissa toimii ongelmitta, vaikka on mielenkiinnolla tutustumassa vieraisiin hevosiin ja saattaa jäädä huutelemaan tuttujen kavereiden perään.

 

 

Sukutaulu

i. le Rêve Poltergeist
KWPN  168cm  rtkrj
ii. Devil's Song  ERJ-I  YLA1  KWPN-I  KTK-II
KWPN  166cm  rn
iii. Devil evm
iie. Sonya evm

ie. Grammy Award
KWPN 170cm  krj

iei. Salvador evm
iee. Samara evm
e. Dutch Girl Kern
KWPN  164cm  rt
ei. Kerst vernietiger
KWPN  169cm
eii. Tuntematon evm
eie. Tuntematon evm
ee. Banana Skin Up
KWPN  163cm
eei. Way The Up evm
eee. Sweety Apricot evm

 

 

 

Päiväkirja

0 päiväkirjamerkintää, 0 valmennusta

00.00.0000 tapahtuma / kirjoittaja
 

 

 

 

Jälkeläiset

Syntynyt

Virallinen nimi

Emän nimi

Kasvattaja

Omistaja

 

 

 

Kilpailuhistoria

ERJ sijoituksia 0kpl, joista voittoja 0kpl

Päivämäärä

Kutsu

Jaos

Luokka

Sijoitus

 

Kaikki tekstit © Namunen, VRL-12910, ellei toisin mainita
Kuvien © merkitty kuvan yhteydessä erikseen

Virtuaalitalli  sim-game stable

©2019 Surfire Warmbloods - suntuubi.com