Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevosia myynnissä!

le Rêve Beauty Sparkler


© Kjell Eson (CC BY-NC-ND 2.0)
virtuaalihevonen - sim-game horse

Rotu, sukupuoli Hollanninpuoliverinen, tamma Väri, säkäkorkeus Ruunikko, 168cm
Syntynyt, kasvattaja 18.03.2015, VRL-11720 Piste Ikä 10 vuotta (VARL)
Omistaja VRL-12910  Koulutustaso ko: Grand Prix  re: 80cm
Painotuslaji Kouluratsastus Rekisterinumero VH15-012-0197

 

Sadie on nyt sitten se kauan haaveiltu Rêven tilauksella teetetty kouluvarsa! Tammalla on ehkä maailman kaunein nimi ja sen se myös ansaitsee! Sadie on mielettömän kaunis hevonen ja liikkeillään se hurmaa kaikki.

Luonteeltaan se hän on herkkä ja säikky. Sadielle kelpaa vain paras ja usein nirsoilee myös ruoan kanssa. Sille ei kelpaa esimerkiksi leivät, vaan Hänen Korkeudelleen saa tarjoilla ainoastaan omenaa ja porkkanaa, sekä Sadien erikoista, banaania! Banaanin kanssa tulee kuitenkin olla tarkkana, sitä ei saa syöttää paljon ja tämä matami kyllä vetäisi sitä kupuunsa ihan mielin määrin. Tamma on haastava, ehkä jopa vaikea käsiteltävä herkkyytensä vuoksi. Sitä ei saa harjata kovilla harjoilla, satulaa tai ratsastajaa ei saa iskeä selkään tömäyttämällä, kuolainten tulee olla lämmitetyt ennen suuhun laittoa, treenin jälkeen vesi kelpaa vain melassin kera, mutaisella kentällä ei voi liikkua ja lätäköt on kierrettävä, korviin ei saa koskea ja suojat ovat epämiellyttäviä (vain pintelit kelpaavat..!)... Lista on loputon. Hoidettaessa nyrpistelee nenäänsä ja temppuilee uusille hoitajille. Ottaa kuitenkin kivasti kontaktia ihmiseen ja on eloisa. Luottamuksen saaminen puolelleen voi olla haastava tehtävä, mutta kantaa varmasti hedelmää jatkossa. Tamma on hiukan arvaamaton säikkyytensä vuoksi ja tarvitsee kokeneen ja ennen kaikkea rauhallisen hoitajan.
Toivotaan, että tulevaisuudessa Sadie periyttää jälkeläisiinsä positiivista herkkyyttä ja eloisuutta. Jonkun sopivan rauhallisen orin kanssa yhdistettynä varsasta voisi tulla lähes täydellinen setti!

Ratsastettaessa Sadie jatkaa herkkyyslinjalla. Tamma on pienestä pitäen koulutettu hyvin ja on miellyttävä ratsastaa. Se osaa kaiken, mitä ratsastaja vaan pyytää. Eri asia kuitenkin on, haluaako se tehdä parhaansa. Sadie ei ole luonnostaan kovin yritteliäs ja se kaipaa paljon rohkaisua. Radan ratsastus on tämän hevosen kanssa aina vähän taiteilua ja päivästä riippuen saatetaan olla kärkikahinoissa tai laahustaa tulosluettelon hännillä... Toimiessaan Sadie on kuitenkin mitä mahtavin! Liikkeistä vahvin sillä on ehdottomasti ravi, josta se on saanut paljon kehuja takaosan aktiivisuuden johdosta. Laukka on hyvin pyörivää ja korkeaa. Suurin ongelma on hevosen jännittyminen, jolloin liikkeet eivät ole niin näyttävät.

Esteitä tällä tammalla on hypitty vain vähän, koska arkuutensa vuoksi haastavammista esteistä koituu usein vaikeuksia. Maastossa tarvitsee usein kaverin vetäjäksi.

 

 

Sukutaulu

i. Woodrow BAP
KWPN  trn  168cm
ii. Moch's Wonderbaar
KWPN  168cm  rn
ie. Big Dream Believer
KWPN  165cm  trn
e. La Dream's Miracle Diamond
KWPN  mrn  167cm
ei. Black Diamant
KWPN 169cm  m

ee. Miracle Cerafina
KWPN  162cm  m

 

 

Jälkeläiset

Syntynyt

Virallinen nimi

Isän nimi

Kasvattaja

Omistaja

 

 

Päiväkirja

0 päiväkirjamerkintää, 0 valmennusta

 

 

 

Kilpailuhistoria

KRJ sijoituksia 7kpl, joista voittoja 1kpl

Päivämäärä

19.09.2016

17.09.2016

15.09.2016

12.09.2016

10.09.2016

07.09.2016

06.09.2016

Kutsu

Rêve de Haussea

Breawa

Rêve de Haussea

Breawa

Breawa

Breawa

Breawa

Jaos

KRJ

KRJ

KRJ

KRJ

KRJ

KRJ

KRJ

Luokka

Grand Prix

Grand Prix

Grand Prix

Grand Prix

Grand Prix

Grand Prix

Grand Prix

Sijoitus

3 / 30

7 / 80

1 / 30

6 / 50

3 / 50

3 / 50

7 / 50

 

 

Kaikki tekstit © Namunen, VRL-12910, ellei toisin mainita
Kuvien © merkitty kuvan yhteydessä erikseen

Virtuaalitalli  sim-game stable

©2019 Surfire Warmbloods - suntuubi.com